Meer klanten en meer winst met uw website, elk jaar opnieuw ...

Dankzij een persoonlijke website coaching laten wij u na het bouwen van uw website niet in de kou staan. Een goede zoekmachine optimalisatie werkt slechts tijdelijk. Google wijzigt regelmatig de spelregels, uw concurrenten blijven niet stilzitten of u verlegt de focus van uw bedrijf. Allemaal factoren welke het noodzakelijk maken om uw website snel mee te laten evolueren met het steeds wijzigende landschap en onvoorziene factoren.

Driemaandelijkse website coaching

Wij hebben voor onze klanten een unieke formule uitgewerkt. Wij verzorgen voor alle klanten een driemaandelijkse website coaching. Tijdens een website coaching analyseren we de werking van uw website aan de hand van de statistieken en andere cijfers. We bespreken de resultaten, stellen eventueel uw doelen bij, geven tips rond internet marketing en werken deze eventueel voor u uit. Op deze manier sterft uw website na verloop van tijd geen stille dood, maar wordt deze een volwaardig en levend marketing instrument binnen uw bedrijf.

Deze website coachings zijn in eerste instantie persoonlijk, maar worden soms ook gezamelijk met andere klanten gehouden. Tijdens deze gezamelijke sessies wordt dieper ingegaan op bepaalde aspecten van website marketing en leert u van elkaar. De verschillende onderwerpen worden door onze klanten telkens weer zeer goed gesmaakt.

Het bouwen van uw website is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Van uw website een krachtige marketing tool maken welke rendeert is een ander paar mouwen. En dat is nu net waar wij voor u een enorme meerwaarde betekenen. Door een voortdurende, gepersonaliseerde aanpak van uw website wordt deze al gauw onmisbaar.

Droomt u van een rendabele website? Eentje die er echt voor zorgt dat u meer omzet en meer winst maakt?

 

Onze unieke formule zorgt er voor dat uw website geld gaat opleveren voor uw onderneming. 

 

   wij bouwen voor u een aantrekkelijke, rendabele website

 

   wij zorgen dat er veel bezoekers op uw website komen

 

   wij garanderen een persoonlijke opvolging en perdiodieke website coaching

 

Vraag nu uw gratis analyse aan

 

Wij maken een analyse van uw huidige website en bespreken de mogelijkheden om het internet succesvol in te zetten voor uw onderneming.

 

Vraag nu uw gratis analyse

Waarom kiezen voor Seo Sites?

 

Bewezen resultaten

 

Onze resultaten zijn tastbaar. De statistieken, posities in Google en de succesverhalen van onze klanten spreken voor zich.

 

Voorkom een miskoop

 

Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding en website coaching. Uw website is bij ons in bekwame handen.

 

Ontworpen voor succes

 

Onze aanpak is gebaseerd op praktijkervaring en is gericht op het behalen van meer klanten en meer winst, elk jaar opnieuw.