Website coaching is de snelste weg naar een succesvolle website

Dankzij een persoonlijke website coaching laten wij u na het bouwen van uw website niet in de kou staan. Een goede zoekmachine optimalisatie werkt slechts tijdelijk. Google wijzigt regelmatig de spelregels, uw concurrenten blijven niet stilzitten of u verlegt de focus van uw bedrijf. Allemaal factoren welke het noodzakelijk maken om uw website snel mee te laten evolueren met het steeds wijzigende landschap en onvoorziene factoren.

Driemaandelijkse website coaching

Wij hebben voor onze klanten een unieke formule uitgewerkt. Wij verzorgen voor alle klanten een driemaandelijkse website coaching. Tijdens een website coaching analyseren we de werking van uw website aan de hand van de statistieken en andere cijfers. We bespreken de resultaten, stellen eventueel uw doelen bij, geven tips rond internet marketing en werken deze eventueel voor u uit. Op deze manier sterft uw website na verloop van tijd geen stille dood, maar wordt deze een volwaardig en levend marketing instrument binnen uw bedrijf.

Deze website coachings zijn in eerste instantie persoonlijk, maar worden soms ook gezamelijk met andere klanten gehouden. Tijdens deze gezamelijke sessies wordt dieper ingegaan op bepaalde aspecten van website marketing en leert u van elkaar. De verschillende onderwerpen worden door onze klanten telkens weer zeer goed gesmaakt.

Het bouwen van uw website is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Van uw website een krachtige marketing tool maken welke rendeert is een ander paar mouwen. En dat is nu net waar wij voor u een enorme meerwaarde betekenen. Door een voortdurende, gepersonaliseerde aanpak van uw website wordt deze al gauw onmisbaar.