Webdesign - een aantrekkelijke en Google-vriendelijke website

webdesign, googlevriendelijk, seoEen professioneel webdesign zorgt voor een rendabele website welke vlot gevonden wordt in Google. Door gebruik te maken van de juiste marketingtechnieken levert uw website al gauw meer klanten en meer winst op.

Als professionele webdesigner zorgen wij er voor dat uw website niet alleen mooi oogt, maar dat deze ook hoog scoort in Google, op trefwoorden die voor u belangrijk zijn. Zoekmachine optimalisatie van uw website is bij ons geen optie, maar een standaard, continue dienstverlening. Wil u onmiddellijk resultaat boeken met uw nieuwe website, dan kan u eventueel ook gebruik maken van Google AdWords.

Prestatiegericht webdesign: uw website is bij ons in goede handen

Wij pakken het bouwen van uw website zeer grondig aan. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de meest recente eisen van zoekmachines en bezoekers. Inhoud, structuur, opmaak en navigatie worden optimaal afgestemt voor zoekmachines en bezoekers. Onze professionals doen een gratis zoekwoorden analyse en stemmen uw website af op relevante zoektermen.

Elke website wordt bovendien geleverd met een gebruikersvriendelijk Content Management System (CMS), waarmee u zelf uw website kan aanpassen.

Een persoonlijke service

Na het bouwen van uw website laten wij u niet in de kou staan. Google wijzigt regelmatig de spelregels, uw concurrenten blijven niet stilzitten of u verlegt de focus van uw bedrijf. Uw website of webshop moet snel mee evolueren met het steeds wijzigende landschap en onvoorziene factoren. Daarom hebben wij voor onze klanten een unieke formule uitgewerkt. Wij verzorgen voor alle klanten een driemaandelijkse website coaching om snel in te spelen op wijzigingen, aanvullingen of de nieuwste technieken, zowel voor Google als voor het toepassen van marketingtechnieken.

De voordelen van uw website op een rijtje

  • een hoge positie in Google voor meer bezoekers en meer omzet
  • professionele lay-out
  • uw website is gemakkelijk zelf aanpasbaar dankzij een gebruiksvriendelijk Content Management System
  • persoonlijke, periodieke website coaching en bijstand
  • uw website wordt automatisch aangepast aan de meest recente eisen van de zoekmachines
  • uitbreidbaar met tal van functies (inschrijven op nieuwsbrief, blog, landingspagina's, nieuwsberichten, webshop, ...)
  • meetbare resultaten met Google Analytics statistieken
  • uw website werkt op een SEO-vriendelijke hosting
  • het mobielvriendelijke webdesign (responsive design) zorgt voor een aangepaste weergave op PC, tablet en smartphone. Uw website krijgt een hogere ranking in de mobiele zoekresultaten van Google.