Meer klanten en meer winst met uw website, elk jaar opnieuw ...

Uw website hoog in Google dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een mooie website is leuk, maar u heeft er weinig aan wanneer potentiële klanten uw website niet kunnen vinden. Daarom maken wij voor onze klanten gebruik van zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimisation). Uw website wordt letterlijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Google hanteert zowat 200 criteria waarmee bepaald wordt op welke positie uw website getoond wordt in de zoekresultaten. Door het strikt volgen van de richtlijnen van Google en door aan zo veel mogelijk van de vereiste criteria te voldoen maakt uw website een zeer goede kans om op de eerste pagina van Google te verschijnen.

Daar in Vlaanderen meer dan 97% van de zoekopdrachten door Google worden verzorgd, richten wij onze inspanningen op het vlak van SEO zoekmachine optimalisatie dan ook vrijwel uitsluitend op Google. Maar bij een correcte zoekmachine optimalisatie voor Google scoort uw website ook prima in andere zoekmachines zoals bvb. Bing.

Let op: bij zoekmachine optimalisatie gaat het om de positie van uw website bij de natuurlijke zoekresultaten bij Google, in tegenstelling tot de betaalde advertenties van Google AdWords.

Bij het maken van uw website besteden we heel veel zorg aan het schrijven van de teksten, het opstellen van de titels, meta tags en tal van andere eisen om uw website te optimaliseren voor Google. Om een groot deel van het optimaliseren van uw website te automatiseren, hebben wij een SEO module ontwikkeld welke er voor zorgt dat uw website aan de eisen en richtlijnen van SEO voldoet en een groot deel parameters controleert. Wijzigen de algorithmes van Google,  dan wordt de strategie van onze SEO module eveneens aangepast en evolueert uw website mee.

Waarom uw website optimaliseren voor Google bij Seo Sites?

  • jarenlange ervaring met Google optimalisatie
  • grondig trefwoordenonderzoek en analyse
  • krachtige SEO analyse software
  • maak gebruik van onze voortdurend bijgewerkte SEO-modules
  • voortdurende opvolging en optimalisatie van uw website
  • wij schrijven uw teksten voor een optimaal resultaat in Google
  • periodieke website coaching inbegrepen
  • veel aandacht voor marketing technieken voor een betere conversie
  • optimalisatie en beheer voor Google Maps inbegrepen
  • meetbare resultaten met Google Analytics statistieken

Een goed geoptimaliseerde website, welke hoog scoort in Google, zorgt voor meer bezoekers en bijgevolg voor meer klanten en meer winst.

Droomt u van een rendabele website? Eentje die er echt voor zorgt dat u meer omzet en meer winst maakt?

 

Onze unieke formule zorgt er voor dat uw website geld gaat opleveren voor uw onderneming. 

 

   wij bouwen voor u een aantrekkelijke, rendabele website

 

   wij zorgen dat er veel bezoekers op uw website komen

 

   wij garanderen een persoonlijke opvolging en perdiodieke website coaching

 

Vraag nu uw gratis analyse aan

 

Wij maken een analyse van uw huidige website en bespreken de mogelijkheden om het internet succesvol in te zetten voor uw onderneming.

 

Vraag nu uw gratis analyse

Waarom kiezen voor Seo Sites?

 

Bewezen resultaten

 

Onze resultaten zijn tastbaar. De statistieken, posities in Google en de succesverhalen van onze klanten spreken voor zich.

 

Voorkom een miskoop

 

Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding en website coaching. Uw website is bij ons in bekwame handen.

 

Ontworpen voor succes

 

Onze aanpak is gebaseerd op praktijkervaring en is gericht op het behalen van meer klanten en meer winst, elk jaar opnieuw.