Outlook staat in het Zweeds na een Windows update

ma, 18/09/2017 - 21:30
Christian Pické
Microsoft Outlook in het Zweeds

Is jouw Outlook plots in het Zweeds? Dat heb je te danken aan een update voor Windows 10, welke vorige week door Microsoft werd doorgevoerd. Voor de meeste mensen is dit heel vervelend, maar gelukkig is het vrij simpel te verhelpen.

Volg de stappen hieronder om de update terug te draaien:

  1. Open de lijst met geïnstalleerde updates. Je vindt deze door vanuit het Start-menu te zoeken op het woord "updates". In Windows 7 heet de optie die je zoekt Geïnstalleerde updates weergeven. In Windows 10 heet het Geschiedenis van updates weergeven. In het venster dat geopend wordt moet je nog even klikken op Installatie van updates ongedaan maken.
  2. Als het goed is heb je nu een lijst met de geïnstalleerde updates. Zoek en selecteer de update met het nummer KB4011086, klik deze aan en druk op de knop Verwijderen die je bovenaan de lijst met updates vindt.
  3. Controleer ook even of de update niet toevallig twee keer in de lijst staat. Als dat het geval is, verwijder je de update twee maal.

Als het goed is kun je Outlook 2007 nu weer gewoon lekker in het Nederlands gebruiken. Mogelijk moet je Outlook (of je computer) wel nog even opnieuw opstarten.