Groei en verhuis voor Seo Sites

di, 30/05/2017 - 13:59
Christian Pické
Websites - webdesign - seo - kantoor Seo Sites

Bij Seo Sites staat 2017 voor investeren in de toekomst. Na een meer dan behoorlijke groei in 2016 zet de trend zich verder.

Deze groei is deels te wijten aan het deelnemen aan een doorgedreven groeitraject in 2016. Daarbij werden diverse aspecten van de onderneming grondig onder de loep genomen, bijgestuurd en dieper uitgewerkt. Daarbij kwamen ondermeer klantenservice, persoonlijke groei en ontwikkeling, productontwikkeling, communicatie en educatiemarketing aan bod. In 2017 wordt hier aan verder gewerkt. Master Classes rond diverse gespecialiseerde thema's zijn ingepland zodat Seo Sites stevig in de schoenen staat voor een succesvolle toekomst.

Wij laten onze klanten mee genieten van de opgedane ervaring. Zo worden ondermeer inzichten rond hedendaagse online marketing toegepast op de websites van onze klanten. We zijn er van overtuigd dat je moet blijven studeren om op een succesvolle manier te kunnen ondernemen.

Begin dit jaar werd ons team versterkt met een extra medewerkster. Petra zorgt er voor dat alle webpagina's van onze klanten met de fijne kam worden doorgenomen en dat de pagina's tot in de puntjes voldoen aan de richtlijnen van Google en onze inzichten en ervaring op het vlak van SEO. Zo blijven de websites van onze klanten op een zeer kwalitatief niveau.

Tegelijkertijd werd ook een nieuwe layout-editor in gebruik genomen. Hierdoor hebben we nog meer mogelijkheden om websites visueel aantrekkelijk te maken en aan te passen voor mobiel gebruik.

Deze groei heeft er ook voor gezorgd dat we verhuisd zijn naar een heus kantoorgebouw. Een professionele receptie, ruime vergaderzaal, ruime parking zorgen er voor dat we onze klanten op een discrete en serene manier kunnen ontvangen.

Het nieuwe kantoor, dat meer plaats en comfort betekent voor de werknemers, zal niet alleen de dienstverlening aan de klanten ten goede komen, maar biedt tegelijk de nodige ruimte voor de verdere ontwikkeling van Seo Sites.