kjshfkjhfkjs hfkjhsd kjfsdh kjfhsd kfjhs kfj skjfhsd kjfhs dkjfh sdkjfhsdkjfh skdjfh sdkjfh sdkjfh sdkjhf kjsdhf kjsdhf kjsdh fkjsdhf kjsd kfjhds kjfhds kjfkjsdhf kjsdh fjksdh fkjsdjk

qhsdjkhq jkdhqs jkdh qsjkdh qsjkdh qskjdh qksj qsjkdh qkjsdh qksjhdkjqsd kqjs dkjqs dkjhqs kjdh kjqsh dkjhsq kjdhq skdhkj qs hdjkqs djkh qskjdh qsjkd kjqshdkj qshdjk h dkjhqsk 

Microsoft Outlook in het Zweeds

Is jouw Outlook plots in het Zweeds? Dat heb je te danken aan een update voor Windows 10, welke vorige week door Microsoft werd doorgevoerd. Voor de meeste mensen is dit heel vervelend, maar gelukkig is het vrij simpel te verhelpen.

Volg de stappen hieronder om de update terug te draaien:

Tags: 
SEO is nog steeds belangrijk

Wanneer je artikels leest over SEO (Search Engine Optimization) vind je altijd wel een marketing expert die beweert dat SEO niet langer efficiënt is. Anderen zeggen dat deze manier om bezoekers naar je website te trekken voorbijgestreefd is of dat het niet meer de moeite loont om je tijd te steken in SEO en dat het tijd is om te focussen op andere manieren om bezoekers op je website te krijgen.

Tags: 

Mensen zoeken op het internet naar bedrijven, producten en diensten. Een goede, overzichtelijke website welke er mooi uitziet is heel belangrijk. Je website zorgt voor een eerste indruk bij jouw potentiële klanten. Het is heel belangrijk dat bezoekers op je website de juiste informatie vinden, zodat zij zich een goed beeld kunnen vormen van jouw producten of diensten. Pas wanneer potentiële klanten voldoende vertrouwen en voldoende informatie hebben, gaan ze over tot aankoop of tot het vragen van een offerte.

Solr zoekfunctie webshop

Bijna geen enkele zoektocht op internet kan er meer zonder Google. Google vormt tegenwoordig de basis voor een online zoektocht. Ook in je webshop een is het belangrijk om een degelijke zoekfunctie aan te bieden. Bezoekers nemen niet meer de moeite om door je webshop te klikken.  Door ze een goede zoekfunctie te bieden blijven bezoekers in de webshop en wordt het makkelijker om te converteren.