Digitale Marketing Visionday

Jouw persoonlijke Digitale Marketing Strategie Dag

Hoe moet je vandaag een succesvolle online marketing campagne voeren?

Veel ondernemers zien tussen de bomen het bos niet meer. Website, bloggen, landingspagina's, SEO, Google Adwords, Facebook, Linked In, emailcampagnes, funnels, ... Stuk voor stuk vakjargon waar je als ondernemer de wildste verhalen over hoort. Maar hoe moet je deze middelen gebruiken? Wat werkt en wat werkt niet? En hoe integreer je op een bewuste manier al deze strategieën in jouw marketingplan?

VISIONDAY is een persoonlijk strategisch planningsprogramma dat je helpt bij het voeren van een succesvolle online marketing campagne.
VISIONDAY helpt je bij het creëren van de richting voor het succesvolle aanwezigheid op het internet , zodat jij voortaan op een efficiënte manier een constante stroom aan leads genereert, wat leidt tot meer klanten en verkopen. 

VISIONDAY wordt je aangeboden als een exclusieve gepersonaliseerde individuele retraite. We halen je uit jouw gekende omgeving en gaan met jou geheel persoonlijk aan de slag.

 

Jouw doel

Je hebt moeite met het vinden van nieuwe klanten. Je bent je bewust dat het internet een geweldig potentieel biedt mits je er op de juiste manier gebruik van maakt. 
Je vraagt je echter af: Waar begin ik? Welke middelen en strategieën werken? Hoe zet ik ze succesvol in voor mijn bedrijf?

 

Plan

Je wil wel werken aan je online marketing, maar je weet niet hoe. We stellen samen een communicatieplan op in functie van jouw onderneming. Je hebt een blauwdruk om de komende maanden aan de slag te gaan en je digitale marketing op een gestructureerde manier te voeren. Gedaan met dit eens proberen en dat eens proberen om het vervolgens maar helemaal op te geven.

 

Voor wie?

De VISIONDAY is voor

 • zelfstandigen die op een gestructureerde en continue basis meer leads willen krijgen en hun winst willen verhogen.
 • ondernemers die de wil hebben om te groeien, maar de nood voelen aan persoonlijke inzichten en de spreekwoordelijke schop onder hun kont om vooruit te gaan.
 • ondernemers die een halt willen toeroepen aan de angst, de twijfel en de onzekerheid, die knopen willen doorhakken om dan weer door te gaan.
 • ondernemers die beseffen dat online marketing momenteel de meest rendabele vorm van marketing is mits deze op een structurele manier wordt toegepast.

 

Voor wie niet?

De VISIONDAY is NIET voor

 • ondernemers die anderen de schuld geven voor hun gebrek aan succes.
 • ondernemers die geïnteresseerd zijn in ‘shortcuts to success’.
 • ondernemers zonder echte interesse in het veranderen van hun online marketing strategie en die blijven vastgeroest zitten in hun oude patronen.
 • ondernemers die moeite hebben om in zichzelf te investeren en die noch de tijd, noch de financiële middelen willen inzetten die nodig zijn om succesvol te worden.
 • ondernemers die niet bereid zijn hun gaven, sterke punten en talenten te gebruiken om hun producten of diensten in de markt te zetten.

 

Praktisch?

 • We verzorgen een voorafgaand telefonisch gesprek om de gewenste doelen en resultaten te definiëren.
 • We bereiden deze sessie grondig voor zodat we meteen to the point en productief aan de slag kunnen.
 • De VISIONDAY gaat door in een ‘private meeting room’ op een externe locatie in Vlaanderen zodat we jou letterlijk uit jouw onderneming en directe omgeving halen om gefocust te werken.
 • Heb je nadien nog vragen of wil je nog even brainstormen over een bepaald aspect? Wij verzorgen 3 x 1 ⁄ 2 u follow-up telefoongesprek in een periode van 6 maanden na de VISIONDAY.
 • Wij, Christian en Lars, werken gedurende een intensieve dag samen met jou, aan jouw persoonlijke strategie en de mindset die hiervoor nodig is. Two-on-one.

 

Jouw investering

Jouw investering voor deze visionday all-in bedraagt €3970.

 

Interesse?

Bel ons op 0477 300 341.

 

Let wel!

We kunnen slechts één VISIONDAY per maand doen en deze wordt altijd vooraf ingeboekt. Er is dus meestal een wachttijd.